Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола, Факултетот за безбедност во Скопје и Американското катче во Скопје организираа онлајн дискусија на тем...
ТИЕ СОЗДАДОА ДЕЛО, НИЕ ИМАМЕ АМАНЕТ И ДОЛЖНОСТ. ЧЕСТИТ 24 МАЈ - ДЕН НА МАКЕДОНСКИТЕ И СЕСЛОВЕНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ!
Наставата на Универзитетот „Гоце Делчев“ во време на коронавирус кризата се одвива преку интернет и до сега без особени пречки и проблеми.
Делегација на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, составена од ректорот проф. д-р Блажо Боев и проректорот за настава проф. д-р Мишко Џидров учествува...
25 години од основањето на Педагошкиот факултет/Факултет за образовни науки
Веќе добро познатиот авантурист Кристијан Митев, за кој медиумите известуваа како „заглави“ во Перу, моментално е сместен во државниот карантин во хот...
Во целата ситуација со коронавирусот – Ковид 19, улогата на стручната јавност, на лекарите, инфектолозите, епидемиолозите е клучна, смета проф. д-р Ве...
Поради настанатата ситуација со вирусот „Ковид 19“ Универзитетот „Гоце Делчев“ од вчера започна процес на интерактивни предавања преку интернет за сво...
Известување за прекин на наставниот процес

Почитувани студенти,
Поради актуелната состојба со ширењето на Ковид-19 во Европа, како и заклучоците на Владата ...

Студенти од Франција, Португалија, Италија, Полска и Литванија еден семестар ќе се едуцираат на факултетите на Универзитетот „Гоце Делчев“(УГД)-Штип. ...
Hide Main content block