Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Теодора Новеска, студент по новинарство, е победник на осмата Ораторска вечер...
Амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Бејли, денеска пред студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ одржа предавање...
Универзитетот „Гоце Делчев“ и НУ Музеј на Македонија ќе ја унапредат својата соработка на повисоко ниво
Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со проректорите на УГД ќе бидат дел од конференција во Љубљана...
Бесплатни офталмолошки прегледи за сите студенти на УГД Повик за научни трудови за „Balkan Social Science Review“ Месецот март, како месец во кој се одбележува денот на основањето на УГД - 27 март...
Факултетот за информатика при Универзитет „Гоце Делчев” во Штип организира дводневен хакатон во периодот 23-24 март
Дали сте подготвени за ново животно искуство кое ќе вклучува платена пракса во времетраење од три до пет месеци во некоја од државите на Европска Унија?
Најдобрите студенти ќе помогнат Македонија да стане подобро место за живеење за сите нас
Hide Main content block