Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Посета на Универзитетот за хемиски технологии во Шенгјанг (Кина)
Факултетот за информатика во текот на септември организира подготвителна настава по програмирање и математика за идните студенти...
Тројца студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ учествуваат на Школата за природно право во Охрид...
Претседателот на Р. Македонија, Ѓорге Иванов, по 15-ти пат ги додели наградите „Инженерски прстен“...
Ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев и генералниот директор на ЕЛЕМ проф. д-р Драган заедно со деканката на Електротехничкиот факултет на УГД проф. д-р. Татјана Атанасовска Пачемска денес потпишаа договор...
Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со бизнис секторот ќе додели 105 стипендии на најдобрите кандидати
Со потпишување на Меморандум за соработка, Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип и државниот Универзитет „Хаџи Зека“ во Пеќ
Високата школа за новинарство и односи со јавноста, во партнерство со Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и дневниот весник „Нова Македонија“...
Професорот Блажо Боев, еден од најафирмираните македонски научници со меѓународно признати релевантни истражувачки резултати...
Универзитетот е подготвен и ги очекува новите студенти на УГД кои со сигурност ќе ги имаат најдобрите услови за студирање и напредок, истакна меѓу другото ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев...
Универзитет „Гоце Делчев” - Штип, учебна 2018/2019 година