Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Ректорската управа на Универзитетот донесе одлука за полагањето на испитите во претстојната сесија на УГД.
Во електронска анкета што ја спроведе Универзитетот „Гоце Делчев“ на 1059 студенти најголем дел од нив се изјасниле дека сакаат да полагаат електронск...
Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола, Факултетот за безбедност во Скопје и Американското катче во Скопје организираа онлајн дискусија на тем...
Наставата на Универзитетот „Гоце Делчев“ во време на коронавирус кризата се одвива преку интернет и до сега без особени пречки и проблеми.
25 години од основањето на Педагошкиот факултет/Факултет за образовни науки
Во целата ситуација со коронавирусот – Ковид 19, улогата на стручната јавност, на лекарите, инфектолозите, епидемиолозите е клучна, смета проф. д-р Ве...
Поради настанатата ситуација со вирусот „Ковид 19“ Универзитетот „Гоце Делчев“ од вчера започна процес на интерактивни предавања преку интернет за сво...
Известување за прекин на наставниот процес

Почитувани студенти,
Поради актуелната состојба со ширењето на Ковид-19 во Европа, како и заклучоците на Владата ...

Hide Main content block