Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Промоција на книгата „Од агресија до љубов“ од Чепреганов и Костовска

Книгата со наслов „Од агресија до љубов“ од авторите Теодора Костовска и Методи Чепреганов ќе биде промовирана во Универзитетската библиотека „Гоце Делчев“ во Штип.

Станува збор за трибина и воедно промоција која ќе биде поддржана и од УГД, како резултат на долгогодишната соработка меѓу УГД и Универзитетската библиотека „Гоце Делчев“.

Промоцијата е закажна за 1.2.2018 година во 18.30 часот.