Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Одбележување на Недела на италијанскиот јазик

22.10.2020 г. (четврток), 15 часот (онлајн преку платфомата Zoom), Филолошки факултет

Одбележување на Недела на италијанскиот јазик

„Книжевноста за деца во Македонија и Италија: компаративен преглед“