Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Од понеделник (26 август) Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип започнува со реализирање на уписите на нови студенти во студиската 2019/2020 година...
Објавен е Kонкурсот за упис на студенти во новата академска 2019/2020 година...
Вебометрикс секоја година објавува по два извештаи за рангирање на Универзитетите во целиот свет. Оваа институција рангира преку 23.000 универзитети о...
Подигнување на квалитетот во образованието ќе биде приоритет и во вториот мандат како ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип на академик проф. д...
Академик Блажо Боев, редовен професор на Факултетот за природни и технички науки при УГД, е избран за ректор...
И оваа година продолжува веќе традиционалната поддршка што Универзитетот им ја дава на студентите и на научниците на Универзитетот „Гоце Делчев“...