Одбележани 113 години од смртта на Гоце Делчев

Прочитај повеќе

 

 

(Видео) Џес Бејли: Странските, односно македонските студенти имаат огромни можности на Универзитетите во САД

Повеќе

 

 

(Видео) Амбасадорот на САД, Џес Бејли во посета на УГД

Повеќе

 

 

Трето место и трофеј за фер игра за спортистите на УГД во Белгија

Повеќе

 

 

Декан на ТТФ: Имаме интеракција со индустријата во интерес на студентите и студиските програми ги приспособуваме на потребите на текстилната индустрија

Прочитај повеќе

 

 

Уметничка пролет на УГД

 

Повеќе

 

 

Отворен повик за научни трудови за конференција на Правен факултет

Повеќе

 

 

Препознај ја својата иднина! 
12 факултети, 3 академии

Е – индекс!

Е – учење!

Е – Библиотека!

 

 

04/05/2016
Амбасадорот на САД во Република Македонија Џес Бејли во интервју за Универзитетското радио и телевизија зборуваше за можностите што ги нуди Амбасадата на...