Календар на настани

Претходен месец Претходен ден Нареден ден Нареден месец
Преглед по година Преглед по месец Преглед по недела Преглед на денот Пребарувач Скокни на месец

Прва колоквиумска недела (парен семестар)

Од Понеделник 03 април 2017
До Недела 09 април 2017
Прегледи : 2362

Се организира и реализира од страна на предметните наставници и соработници и информирање на студентите. Резултатите од колоквиумот се внесува во еиндекс од страна на наставниците и соработниците.

Назад