Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Признавањето на државите во меѓународното право и меѓународните односи“ од  м-р Анета Стојановска-Стефанова.

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден  17.07.2019 г. со почеток во 11 часот, во Конференциската сала на Правен факултет, Штип.

Докторскиот труд е достапен на следниов линк:   http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22248.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Повеќе...

СООПШТЕНИЕ за датум за одржување на Докторски семинар и Јавна презентација на пилот истражувачки трудови

Докторски семинар и Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови  за студентите на трет циклус - докторски студии, докторанди на студиските програми од подрачјето  на медицински науки и здравство, ќе се одржи на 30.05.2019г.(четврток) со почеток во 10,00 часот , во Конференциската сала на правен факултет.

Повик за пријавување за студентите на трет циклус студии за  учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд

Се повикуваат студентите на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство, да поднесат Пријави за учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд. Докторскиот семинар ќе се одржи на крајот на месец Мај 2019г. Датумот на одржувањето ќе биде дополнително објавен.

Пријавувањето е до 08.05.2019г.

Образецот за пријавување е достапен на следниов линк: ОНУ.ОБ.57 Пријава за учество на докторски семинар

Објавено на web: 25.04.2019г.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Наставно- научен совет на ДС на К 3

Претседател: Проф.д-р Татјана Рушковска, с.р.

Повеќе...