Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов:  „Влијание на различните прехрамбени продукти врз колоритот на композитните реставрации – in vitro евалуација”  на англиски јазик „The effect of various nutritional drinks on color stability of composite resins restorations – in vitro evaluation“, од Александар Андреевски.

Јавната одбрана ќе се одржи на 28.10.2020г. во 12 часот во салата на Кампус 2.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Докторскиот труд е јавно објавен во е репозиториумот на УГД.

 

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Кампус 3

Медицински науки и здравство

Факултет за медицински науки

Школа за докторски студии