Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов:  „Дизајнирање, анализа и развој на софтверски модел за предикција на дијабетесот и клиничко менаџирање на дијабетесот и нејзините ресурси“  на англиски јазик „Design, analysis and development of software model for prediction of diabetes and clinical management of diabetes and its resources“ од Линдита Локу.

Јавната одбрана ќе се одржи на 29.10.2020г. со почеток во 13:00   со користење на алатките  за учење на далечина (Microsoft Teams).

Заинтересирани лица за следење на јавната одбрана може да пријават кај проф.д-р Александар Крстев на мејл Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.,  за да  им биде овозможен пристап на јавната on line одбрана.

Докторскиот труд е јавно објавен во е репозиториумот на УГД.

 

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Кампус 2

Техничко-технолошки науки, биотехнички науки, природно-математички науки

Факултет за информатика

Школа за докторски студии