Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Конечна листа на странски студенти од студиска програма 2017/2018

 

 

Реден број

Име

Презиме

Држава

Насока

Начин на студирање

1

Алпер

Јилдиран

Република Турција

Општа медицина

Редовен

2

Анастазиа

Срезоска

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

3

Георги

Миразчијски

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

4

Гокчен

Јашар

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

5

Ива

Делијска

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

6

Илиана

Синакова

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

7

Јаница

Дуржева

Република Бугарија

Општа медицина

Редовен

8

Мине

Гидил

Република Турција

Општа медицина

Редовен

9

Фират

Есдал

Република Турција

Општа медицина

Редовен

10

Сара

Стојановиќ

Република Србија

Општа медицина

Редовен

11

Сибел

Басаран

Република Турција

Општа медицина

Редовен

12

Џафер Кан

Киран

Република Турција

Општа медицина

Редовен

13

Догус

Алтај

Република Турција

Дентална медицина

Редовен

14

Јакуп Берке

Таш

Република Турција

Дентална медицина

Редовен

15

Јован

Бубања

Република Србија

Дентална медицина

Редовен

16

Мерит Џан

Оздемир

Република Турција

Дентална медицина

Редовен

17

Мирела

Горанова

Република Бугарија

Дентална медицина

Редовен

18

Никола

Данчев

Република Бугарија

Дентална медицина

Редовен

19

Фуркан Назиф

Курт

Република Турција

Дентална медицина

 

Редовен

20

Езги

Уста

Република Турција

Фармација

Редовен

21

Бојана

Булатовиќ Бојиќ

Република Црна Гора

Медицински лаборанти-стручни студии

Редовен

22

Емин

Бујукбајрак

Република Турција

Англиски јазик и книжевност

Редовен

23

Сара

Стојанова

Сојузна Република Германија

Германски јазик и книжевност

Редовен

24

Тунахан

Булбул

Република Турција

Производно машинство

Редовен

25

Ерај

Севил

Република Турција

Производно машинство

Редовен