Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред за спорт и рекреација за дисперзирани студии

Распоред за реализација на наставата Спорт и рекреација на дисперзираните студии во Струмица, Прилеп, Гевгелија и Скопје

Наставен центар

Факултет

Термини за настава

Место на реализација

Одговорен наставник

Струмица

Машински (13)

Земјоделски (18)

Среда, 16.00ч

 

Спортска сала „Парк“, Спортски центар „АБА“

 

Виктор Баџуков

Економски (27)

Вторник, 16.00ч

Прилеп

ТТФ  (16)

Земјоделски (12)

Среда, 9.00ч

 

СОУ„Ристе Ристески-Ричко“

 

Дејан Горгиески

Гевгелија

ФТБЛ

Четврток, 14.30ч

ОУ „Крсте Мисирков“

Доне Ристов

Скопје

ФТБЛ  - бизнис логистика 1 гр

Вторник, 10.00ч

 

Кеј на Вардар, „Паркот кај авиончето“

Водно – зборно место, паркинг на Средно Водно

Спортски центар „Борис Трајковски“

 

***Распоредот на активности ќе биде во договор со предметните наставници и зависно од временските услови

 

Доц. д-р Билјана Попеска

 

Проф. Ване Барбареев

 

М-р Љупчо Нехтенин

ФТБЛ – Бизнис логистика 2 гр

Вторник, 11.15ч

ФТБЛ – Бизнис администрација

Вторник, 12.30ч

ФТБЛ – Туризам

Петок, 10.00ч

ФТБЛ – Хотелско – ресторанска насока

Петок, 11.15ч

Економски факултет

Петок, 12.30ч

 

*** Првиот час во Скопје на 03.11.2017 година, ќе се реализира на Кејот на Вардар „Паркот кај авиончето“ во 10.00 ч согласно предложениот распоред по групи.

  • Наставата во сите наставни центри започнува на 01.11.2017 година, согласно предложените термини
  • Студентите потребно е да бидат во спортска опрема, соодветна на местото на реализација. За наставата во сала задолжително е да носат чисти патики.
  • За сите дополнителни прашања, студентите може да ги контактираат одговорните наставници во секој наставен центар или одговорните лица од Универзитетскиот спортски центар на следниве е – маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.