Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред на тренинзи за клубовите при УГД

РАСПОРЕД СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР и Распоред на тренинзи за клубовите при УГД

СПОРТСКА САЛА „ЈОРДАН МИЈАЛКОВ“ - ШТИП            

Понеделник

Вторник

Среда

Четврток

Петок

8.30 -9.30

ФМН  (44)

Општа медицина

7 и 8 група

ФМН  (34)

Акушерки

ФМН  (44)

Општа медицина

3 и 4 група

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ (34)

Германски јазик

 

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ

09.30 – 10.30

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ (31)

Менаџмент и претприемништво

Финансии

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ (30)

Англиски јазик, 2 група

ФМН  (44)

Општа медицина

5 и 6 група

ФМН  (37)

Физиотерапевти

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ

11.00 – 12.00

ФОН (33)

Предучилишно В

Педагогија

ФМН  (44)

Општа медицина

1 и 2 група

ФОН (38)

Одделенска настава

Историја

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ

Турски јазик

ФМН  (14)

Оптометри

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ

 

12.30 – 13.30

ФМН (30)

Фармација

ФМН  (44)

Општа медицина

9 и 10 група

МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ (13)

ФМН  (14)

Дентална медицина

ФМН  (34)

Лаборанти

ТТФ

Прехранбени технологии

Дизајн и текстил

ФОН

МЕТОДИКА НА ФЗО

14.00 – 15.00

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ (27)

Бизнис економија

Маркетинг менаџмент

АЕРОБИК

за студенти сите години на студии

ЛИКОВНА АКАДЕМИЈА

ФТБЛ

Хотелско – ресторанска

ФМН  (47)

Медицински сестри

15.00 – 16.00

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ(30)

Македонски јазик

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ

Сметководство и ревизија

ЗЕМЈОДЕЛСКИ ФАКУЛТЕТ (20)

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ (30)

Англиски јазик, 1 група

ФМН  (19)

Забен техничар

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ

16.00- 17.00

ФАКУЛТЕТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

ФТБЛ (28)

Туризам

ФАКУЛТЕТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ И ВРАБОТЕНИ

СЛОБОДЕН ТЕРМИН

ЗА СТУДЕНТИ И ВРАБОТЕНИ

                         НАПОМЕНА:

Наставата ќе започне на 12.10.2017 година и ќе се реализира во спортската сала „Јордан Мијалков“.

Студентите треба да бидат во спортска опрема и задолжително да носат чисти патики.

Слободните термини за студентите може да ги користат сите редовни и вонредни студенти на УГД на сите години на студии, како и вработени на УГД, со претходна најава кај одговорните лица за спорт и рекреација директно во спортската сала или на следниве е – маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ljupcеОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР

УНИВЕРЗИТЕТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ - ШТИП

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ ЗА КЛУБОВИТЕ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 Понеделник

Вторник

Среда

Четврток

Петок

Сабота

Недела

08.00-17.00

Настава на студентите УГД

08.00-17.00

Настава на студентите УГД

08.00-17.00

Настава на студентите УГД

08.00-17.00

Настава на студентите УГД

08.00-17.00

Настава на студентите УГД

09.00

Слободен термин

Тенис              

09.00

Слободен термин

Тенис

18.00

Tермин за студенти и вработени при УГД

Карате и атлетика

17.30

ПИНГ - ПОНГ

18.00-19.00

Термин за студенти и вработени при УГД

Кошарка и фудбал

17.30

ОДБОЈКА  жени

17.30

КОШАРКА

11.00

ПИНГ – ПОНГ

11.00

КОШАРКА     

19.00

Термин за студенти и вработени при УГД

     

19.00

ОДБОЈКА   Ж

19.00-20.00

Термин за студенти и вработени при УГД

Одбојка и атлетика

19.00

ОДБОЈКА мажи

19.00

ПИНГ –ПОНГ

12.30

КОШАРКА

11.ОО

ПИНГ – ПОНГ

натпревар

20.00

КОШАРКА

20.30

ОДБОЈКА М

20.00               

ОДБОЈКА Ж

20.30

КОШАРКА

20.15

ОДБОЈКА жени

16.00

ОДБОЈКА  М

натпревар

 

 

  

21.00

ОДБОЈКА мажи

22.00 

ПИНГ – ПОНГ

21.15

ОДБОЈКА М

18.00

ОДБОЈКА  Ж

натпревар

 

 

*** Термините за тренинзи за клубовите ротираат на секој две недели почнувајќи од 30.10.2017 година.