Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за 2 циклус студии

Се известуваат сите постдипломци дека е заверката на зимски семестар, пријавувањето на испити за февруарска сесија и упис на летен семестар ќе се одвива од 22.01.2020 до 31.01.2020.

Потребно е да се приложат:

- индекс

- 50 денари административна такса

- 500 денари пријавување испит

- пријава

Сумите од 50 денари и 500 денари се уплаќаат на ПОСЕБНИ уплатници за секој испит.

Потребни документи за упис и заверка на семестар:

- 200 денари за заверка на семестар

- 500 денари уплата за упис на семестар

- 1000 денари за семинарски по предмет (може на една уплатница)

-  индекс, втора рата од партиципација за зимскиот семестар и прва рата од летен семестар на приходна шифра 723012, розов и семестрален лист, две уплати по 50 денари административна такса.

Уплатата се врши според прикажаната уплатница: