Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Повик за пријавување за студентите на трет циклус студии за  учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд

Се повикуваат студентите на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство, да поднесат Пријави за учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд. Докторскиот семинар ќе се одржи на крајот на месец Мај 2019г. Датумот на одржувањето ќе биде дополнително објавен.

Пријавувањето е до 08.05.2019г.

Образецот за пријавување е достапен на следниов линк: ОНУ.ОБ.57 Пријава за учество на докторски семинар

Објавено на web: 25.04.2019г.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Наставно- научен совет на ДС на К 3

Претседател: Проф.д-р Татјана Рушковска, с.р.