Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и оваа година преку ослободување од партиципација ќе ги стимулира најдобро рангираните бруцоши, оние кои ќе се зан...
Студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ имаат можност да посетат онлајн курс на темата на Сајбер Безбедноста.
Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со повеќе универзитети од државата ќе има онлајн презентација на своите можности за сите заинтересирани во целиот с...
Во рамките на заедничкиот проект и иницијатива DIM-ESEE 2, Факултетот за рударство, геологија и нафтено инженерство при Универзитетот во Загреб, Хрват...
Универзитетски сенат се одржа на отворено – избран нов претседател на Сенатот Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип на Годишна конференција на ...
Универзитетскиот сенат денес одржа седница на отворено, во дворот на ректоратот.
Пријави се и поврзи се за повеќе информации...