Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред за доделување дипломи

Дипломите на дипломираните студенти на Универзитет „Гоце Делчев“ ќе се доделуваат во текот на декември според следниов распоред:

Ред. бр.

Факултет

Датум

Час

Број на дипломирани студенти

Место

1

Филолошки факултет

21.12.2017

12.00

100

Кампус 4, амфитеатар

2

Факултет за медицински науки

22.12.2017

10.00

12.00

300

Мултимедијален центар

3

Факултет за образовни науки

19.12.2017

12.00

40

Факултет за образовни науки, свечена сала

4

Факултет за природни и технички науки

19.12.2017

12.00

100

Кампус 2, амфитеатар 2

5

Земјоделски факултет

18.12.2017

11.00

30

Кампус 2, свечена сала

6

Факултет за информатика

18.12.2017

12.00

45

Кампус 2

7

Правен факултет

19.12.2017

10.00

60

Стар Ректорат

8

Економски факултет

21.12.2017

11.00

40

Мултимедијален центар

9

Факултет за туризам и бизнис логистика

21.12.2017

11.00

100

Кампус 4

10

Електротехнички  факултет

25.12.2017

12.00

10

Кампус 2

11

Технолошко-технички  факултет

25.12.2017

12.00

10

Кампус 2

12

Машински  факултет

25.12.2017

12.00

10

Кампус 2

13

Музичка академија

18.12.2017

11.00

15

Музичка академија