Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Tрета меѓународна научно-стручна конференција

28 јуни 2021 г. (понеделник) - 29 јуни 2021 г. (вторник)

Економскиот факултет при Универзитетот “Гоце Делчев” во Штип ќе биде домаќин на Tретата меѓународна научно-стручна конференција со наслов „Економски и социјални импликации од Ковид-19, предизвици и предлози за надминување“.