Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Нови бесплатни стручни предавања на Факултетот за информатика

Факултетот за информатика при Универзитетот „Гоце Делчев“ продолжува со серијата на стручни предавања на актуелни теми од областа на информатичките науки. Обуките се одржуваат онлајн и се бесплатни за сите заинтересирани, а ги држат искусни и докажани професионалци од областа.

Првата обука е на тема:

„TypeScript on the client and the server" - Векослав Стефановски

18.5.2021 г., 19:00 часот

Линк:

Microsoft Teams


Втората обука е на темата:

„Dynamic web apps with Angular" - Хајди Клинчарска

20.5.2021 г., 19:00 часот

Линк:

Microsoft Teams