Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Натпревари во рамките на УГД спортски лиги

Термини за реализација на натпревари во рамките на УГД спортски лиги.

Спортска дисциплина

Датум на реализација

Почеток

Место

ОДБОЈКА жени

01.04.2021 (четврток)

12.00ч

Спортска сала „Јордан Мијалков “

отворено игралиште

ОДБОЈКА мажи

02.04.2021 (петок)

12.00ч

Спортска сала „Јордан Мијалков“

отворено игралиште

ПИНГ-ПОНГ    м/ж

05.04.2021 (понеделник) 

12.00ч

Спортска сала „Јордан Мијалков“

отворено игралиште

МАЛ ФУДБАЛ мажи

05.04. 2021 (понеделник)

06.04.2021 (вторник)

07.04.2021 (среда)

11.00ч

11.00ч

11.00ч

Спортска сала „Јордан Мијалков“

отворено игралиште

ВЕЛОСИПЕДИЗАМ И РОЛЕРИ  м/ж

07.04.2021 (среда)

12.00ч

Патека на Кеј на река Брегалница

АТЛЕТИКА м/ж

07.04.2021 (среда)

13.00ч

Патека на Кеј на река Брегалница, кај новата Пошта

  • За трката со велосипеди и ролери, студентите треба да носат сопствена опрема
  • Задолжително е носење маска пред и по завршување на натпреварите, како и следење на сите здравствени протоколи
  • За сите дополнителни информации да се контактираат наставниците по Спорт и рекреација