Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Покана за предавање на проф. д-р Владо Гичев на Универзитетот „Таиџин“ во Кина

24 декември 2021 г. (четврток) - 15:00 часот

Предавањето ќе се одржи на 24 декември 2021 година во 15 часот и ќе биде во времетраење од еден час. 

Предавањето е за професори и докторанди на земјотресно инженерство од повеќе универзитети во Народна Република Кина. 

Предавањето ќе се одржи на платформата VooV.

Покана (.pdf)