Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

10. Oраторска вечер на Правен факултетт

28 април во 19.30 часот

Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ и Клубот на оратори „Ростра ветера“ ја организираат десеттата по ред Ораторска вечер.

Оваа година вечерта е насловена како „Сега ние зборуваме“, а ќе се одржи на 28 април во 19.30 часот.

Настанот ќе се одвива според актуелните ковид протоколи, но сепак со физичко присуство и со покана до заинтересираните.