Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
 

Секретар

Референт за студентски прашања за трет циклус- докторски студии

  м-р Светлана Попова
Тел.032-550-024
Моб.076-462-748
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Сашка Атанасова
Тел.032-550-032
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
       

Советник за магистерски и докторски студии

     
  Слаџана Димишков
Тел. +389 32 550 032
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.