Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Дизајн и перформанси на облека за специјална намена“ изработена  од м-р Сања Рисетски, објавена на следниов линк:

Повеќе...

Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови и Докторски семинар

На ден 21.05.2018 год. (понеделник) со почеток во 09:00 часот во Свечената сала на Правниот факултет, ќе се одржи Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови и Докторски семинар за студентите на трет циклус – докторски студии, докторанди на студиските програми од подрачјето  на Медицински науки и Здравство.