Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Jавна одбрана на докторската дисертација од м-р Оливера Бичиклиски

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Компаративно истражување на некои генотипови пиперки (Capsicum annuum L.) произведени на органски и конвенционален начин“  изработена од м-р Оливера Бичиклиски, http://eprints.ugd.edu.mk/20877/ .

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден 07.12.2018 г. со почеток во 12 часот, во Свечената сала на УГД, Кампус 2, Земјоделски факултет.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Кампус 2

Техничко-технолошки науки,

Биотехнички науки и

Природно- математички науки

Земјоделски факултет

Штип