Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИ НА 3 ЦИКЛУС ЗАПИШАНИ НА СТУДИСКИТЕ ПРОГРАМИ ОД ПОДРАЧЈЕТО НА МЕДИЦИНСКИ НАУКИ И ЗДРАВСТВО, КАМПУС 3

Се известуваат  заинтересираните студенти на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство дека ќе се одржат Докторски семинар и јавна презентација на пилот- истражувачки трудови  со користење на алатките за учење на далечина (Microsoft Teams), достапни на УГД .

Семинарот  ќе се одржи на 14.07.2020г. со почеток во 10,00 часот, на платформата Microsoft Teams.

Бројот на учесници е ограничен на 6 студенти дневно. Ако се пријават повеќе студенти за учество на докторскиот семинар, семинарот ќе се одржи во повеќе сесии.

Рок на пријавување за учество на семинарот е  најмалку три дена пред одржување на семинарот.

Рокот за доставување на презентациите е  најмалку еден ден пред одржување на семинарот.

Пријавите се доставуваат на мејл Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Презентациите се доставуваат на мејл Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Школа за докторски студии