Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов: „Можности и перспективи за развој на туризмот во регионот на Призрен во Република Косово“, на англиски јазик „OPPORTUNITIES AND PERSPECTIVES FOR THE DEVELOPMENT OF TOURISM IN THE PRIZREN REGION IN THE REPUBLIC OF KOSOVO“, од Насер Бреса.

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден  17.03.2020г. со почетокот во 12:00 часот, во Конференциската сала на Правниот факултет во Штип.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Докторскиот труд е објавен во е репозиториумот на УГД на следниот линк http://eprints.ugd.edu.mk/view/creators/Naser=3ABresa=3A=3A.html.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип
Кампус 4
Општествени и хуманистички науки
Факултет за туризам и бизнис логистика
Школа за докторски студии