Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

ПОВИК за пријавување за студентите на трет циклус студии за учество на Докторски семинар, Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд

Се повикуваат студентите на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство,  да поднесат Пријави за учество на Докторски семинар, Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд.

Докторски семинари за студентите на трет циклус - докторски студии, докторанди на студиските програми од подрачјето на медицински науки и здравство, ќе се одржат на: 10.03.2020, 17.03.2020, 24.03.2020 и 28.04. 2020г.

Образецот за пријавување е достапен на следниов линк: http://www.ugd.edu.mk/index.php/dokumenti

ОНУ.ОБ.57 Пријава за учество на докторски семинар

Напомена: Пријавувањето да се изврши најмалку 10 дена пред наведениот термин. Во пријавата да се нагласи за која активност се пријавувате.

Објавено на web: 24.02.2020г.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Школа за докторски студии