Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов:  „Математичко моделирање на параметрите на рапавост при обработка со стружење на метали со зголемена тврдина“ „Mathematical modeling of the surface roughness parameters during hard turning“, од Мевлудин Шабани.

Јавната одбрана ќе се одржи на 09.09.2021г. со почеток во 12:00 часот, која ќе се реализира online, преку платформата Microsoft Teams.

Одбраната ќе ја администрира проф. д-р Симеон Симеонов.

Заинтересираните лица за следење на јавната одбрана да се пријават на мејл Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., за да добијат пристап до јавната одбрана.

Докторскиот труд е јавно објавен во е репозиториумот на УГД.

 

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип

Кампус 2

Техничко-технолошки науки, биотехнички науки, природно-математички науки

Машински факултет

Школа за докторски студии