Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Настава по македонски јазик

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, ИДНИ НАШИ СТУДЕНТИ

Ве известуваме дека наставата по македонски јазик на Институтот за јазици, при Филолошкиот факултет за А-1 ниво, ќе започне на 05.10.2018 година, (петок) во просториите на Економски факултет и Факултет за образовни науки според следниот распоред:

Dear Colleagues, our future students,

We would like to inform you that the classes for learning Macedonian at the Institute for Languages – Level A-1, are beginning in the premises of the Faculty of Economy and the Faculty of Educational Sciences on October 05th 2018 (Friday) according to the following timetable:

Degerli Meslekdaslar, Gelecegin Degerli Ȍgrencileri

 Filoloji Fakultesine bagli olan diller enstitüsu, Makedonca Dil Kursu A-1 (Cuma) 05.10.2018 tarihinde itibaren asagidaki ders programina gore yapilacagini  bildiriyoruz.