Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Известување за полагање на македонски јазик

Се известуваат странските студенти кои ќе полагаат македонски јазик А-1 ниво при Институтот за јазици, дека писмениот испит ќе се одржи на 29.01.2019 во 13 часот,  додека усниот испит ќе се одржи на 30.01.2019 во 13 часот во просториите на Економскиот факултет.