Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Услуги што студентите може да ги користат од web страницата на универзитетот се:

- Платформа „е-учење“ на која студентите може да пристапат до е-курсевите за предметите од соодветниот семестар на студирање, каде што е објавена задолжителната и факултативната литература за предметите;

- Е -библиотека каде студентите имаат пристап до основната и дополнителната литература за предметите од соодветните семестар;

- Е - репозиторим преку којшто студентите имаат пристап до литература од соодветните и сродни области на студирање, и што може да ја користат при подготвување на испитите, изработка на проектните задачи и други активности во рамки на  наставно образовниот процес;

- Списокот на менторите и темите за дипломски труд/завршен испит;

- список на ментори на генерации за секоја единица во рамки на Универзитетот;

- термини за консултации на професорите на секоја единица во рамки на Универзитетот;

- студенски е-календар