Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за 2 циклус студии

Се известуваат сите постдипломци дека  пријавувањето на испити за септемвриска сесија и заверка на семестар ќе се одвива од 04.09.2018 до 11.09.2018.

Потребно е да се приложат:

  • индекс
  • 50 денари административна такса
  • 500 денари пријавување испит
  • пријава
  • 200 денари за заверка на семестар
  • рата од партиципација на приходна шифра 723012
  • Уплата од 1000 денари по предмет за семинарски работи (може на една уплатница)

Сумите од 50 денари и 500 денари се уплаќаат на ПОСЕБНИ уплатници за секој испит.

НАПОМЕНА: Студентите на Медицински факултет запишани на вториот уписен рок 2017-2018 немаат обврска да уплатат за семинарски работи за вториот семестар и потребно е да достават пополнета стажантска книшка.

Студентите кои се запишани 2017-2018 во вториот уписен рок вршат заверка на ПРВ семестар и упис на ВТОР семестар.

Уплатата се врши според прикажаната уплатница: