Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Продолжен рок за заверка на парен семестар и пријавување на испити во Јунска втора сесија 2020

Терминот за заверка на парен семестар во учебна 2019/2020 година е продолжен до (заклучно со) 28.06.2020 (23:59 часот).

Пред заверка на семестар студентите е потребно да ги пријават проектните задачи за предметите од тековниот семестар. Согласно тарифникот за прв циклус на студии, финансиската уплата за пријавување на проектна задача изнесува 100,00 денари на приходна шифра 723013, а за заверка на семестар се врши уплата од 200,00 денари на приходна шифра 723019.

Пријавувањето на испити во Јунска втора сесија 2020 е до (заклучно со) 28.06.2020 (23:59 часот).

Полагање на испити:

- Јунска Втора сесија 2020 година: Од 29.06.2020 до (заклучно со) 17.07.2020.

Тарифникот за пријавување на испити е прикажан во продолжение: