Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

„Спорт и рекреација“ за Наставен центар Скопје

Се известуваат студентите од прва година на Факултет за туризам и бизнис логистика, Економски факултет и Правен факултет – Скопје  дека наставата по предметот Спорт и рекреација ќе започне на 06.11.2018 година (вторник).

Наставата ќе се реализира во следниве термини:

  • Вторник 10.00ч - ФТБЛ, Бизнис логистика (во договор со предметните наставници дополнително ќе бидат поделени во групи).
  • Вторник 12.00ч – ФТБЛ, Бизнис администрација.
  • Вторник 13.00ч – Економски факултет и Правен факултет

Место на реализација:

  • Ноември (први две недели) - Кеј на Вардар, „Паркот кај авиончето“
  • Ноември (втори две недели) - Водно, зборно место, паркинг на Средно Водно
  • Декември - Спортски центар „Борис Трајковски“

Одговорни наставници и контакт:

вонр. проф. д-р Билјана Попеска, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

проф. Ванчо Барбареев, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; тел: 072/ 252 052

м-р Љупче Нехтенин, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; тел: 078/ 365 015

 

Универзитетски спортски и културен центар,

Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип