Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови и Докторски семинар

На 18.12.2018 год. (вторник), со почеток во 10 часот, во свечената сала на Правен факултет ќе се одржи Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови и Докторски семинар за студентите на трет циклус – докторски студии, докторанди на студиските програми од подрачјето на медицински науки и здравство.