Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Рокот за упис на година истекува викендов, студентите да го регулираат за да го почнат зимскиот семестар

Рокот за запишување на наредна студиска година на УГД за студентите кои фатиле услов завршува на 26 септември 2022 година. Од УГД потсетуваат студентите да не го чекаат последниот ден за да не се соочат со преоптоварување на системот и проблеми при запишувањето и да можат без проблеми да го започнат зимскиот семестар.

Роковите се објавени во академскиот календар, на следниве линкови:

https://www.ugd.edu.mk/images/e_index/kalendar-vodic-prv-ciklus.pdf