Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Заверка на парен семестар и пријавување на испити во Јунска (двојна) испитна сесија 2021 година за прв, втор и трет циклус на студии

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии дека е потребно да реализираат навремена уплата на финансиски средства и да реализираат (хронолошки поврзани):

  1. Пријавување на проектни задачи (каде што е потребно);
  2. Заверка на парен семестар во учебна 2020/2021 година,
  3. Пријавување на испити во Јунска (двојна) испитна сесија 2021 година.

Заверка на парен семестар - 24.05.2021 (00.00 часот) - 30.05.2021 (23:59 часот).

Напомена: студентите кои должат средства за партиципација е потребно да ги уплатат пред заверката на семестарот.

Сите термини се дадени во следниот КАЛЕНДАР.

ЗАБЕЛЕШКА: Заверката  на семестар и пријавувањето на испитите ќе се реализира исклучиво преку електронскиот индекс за студенти.

Прв циклус на студии:

Втор и трет циклус на студии: