Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Пријавување на испити во Септемвриска (двојна) испитна сесија 2021 година за сите три циклуси на студии

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии дека термините за реализација на испити во Септемвриска (двојна) испитна сесија 2021 година се:

- Пријавување на испити: Од 23.08.2021 (00:00 часот), до (заклучно со) 29.08.2021 (23:59 часот),

- Полагање на испити во Септемвриска Прва испитна сесија 2021: Од 30.08.2021 до (заклучно со) 08.09.2021.

-Полагање на испити во Септемвриска Втора испитна сесија 2021: Од 09.09.2021 до (заклучно со) 18.09.2021.

Тарифникот за пријавување на испити е прикажан во продолжение:

Прв циклус на студии:

Втор и трет циклус на студии:

Активност

Втор и трет циклус на студии

Приходна шифра

Сума

Пријавување на испити

723013

520

Административна такса

50