Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

СООПШТЕНИЕ - за запишување на студентите на трет циклус студии во учебната 2022/23 година (прв уписен рок)

 

Се известуваат кандидати кои се примени на трет циклус студии  по Конкурсот за запишување на трет циклус-докторски студии во учебната 2022/23 година (прв уписен рок) треба да извршат запишување на трет циклус студии. Сите потребни документи и уплати кои треба да се извршат се објавени на  следниот линк:

 https://www.ugd.edu.mk/index.php/studenti/zapisi-se-na-ugd/530-upisi-2022-23-2-3-ciklus

Запишувањето може да се направи во периодот од 22.11.2022 до 29.11.2022г.

Контакт:

За кандидатите на Факултетот за природни и технички науки: Слаџана Димишков Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., тел.032 550 032.

За кандидатите на Факултетот за медицински науки: Сашка Атанасова Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. тел.032 550 032.

 

                                                                                           Школа  за докторски студии