Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор и корупција

Овластено лице на Универзитет Гоце Делчев за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување

м-р. Љубица Медарска Апостолова

секретар на Правен Факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип

тел: (032) 550-585

Ул. „Крсте Мисирков“ бр.10А - Штип

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор


Овластено лице за прием на пријави на корупција

проф. д-р Јован Ананиев

контакт: е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и во канцеларијата на Правниот факултет 

Одлука за усвојување на Правилник за работата на овластено лице за прием на пријави на корупција на УГД

Правилник за пријави за корупција

Пријава за корупција