Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Имател на информација од јавен карактер

Согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, одговорно лице на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип е проф. д-р Кирил Барбареев

проф. д-р Кирил Барбареев

  Телефон: +389 32 550 010

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Факс: +389 32 390 700


Универзитетот преку одговорното лице обезбедува јавност и отвореност во работењето и им се овозможува на физичките и правните лица да го остваруваат правото на слободен пристап до информации од јавен карактер.

На следниот линк можете да ги пронајдете  обрасците за барање за пристап до информации од јавен карактер.