Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор и корупција

Овластено лице на Универзитет Гоце Делчев за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување

м-р. Христина Ампова

Референт во Кабинет на ректор, Раководител на одделот за обука и компетенции и Координатор за ЕКТС во Кабинет на ректор

тел: 032-550-073

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор


Овластено лице за прием на пријави на корупција

проф. д-р Јован Ананиев

контакт: е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и во канцеларијата на Правниот факултет 

Одлука за усвојување на Правилник за работата на овластено лице за прием на пријави на корупција на УГД

Правилник за пријави за корупција

Пријава за корупција