Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Како да аплицирам?

Универзитет „Гоце Делчев“ секоја година објавува конкурс за упис на нови студенти на еден од 15те факултети кои ги интегрира Универзитетот.

Повеќе...

Видови студии

На Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, на факултетите и академиите во состав на Универзитетот, се реализираат академски и стручни студии од прв  и од втор циклус студии и академски студии од трет циклус – докторски студии, кои се акредитирани од Одборот за акредитација и евалуација на високото образование.

Повеќе...

Подкатегории