Search
|     contact@ugd.edu.mk

Предавање на тема „Влијание на банките во општеството“

Споделете

Центарот за кариера при УГД и Прокредит банка организираат предавање и работилница на тема „Влијание на банките во општеството“.

Настанот ќе се одржи на 25 март 2024 г., со почеток во 12 часот, во предавална 8 на Економски факултет.

Поканети се сите студенти од општествените науки.