Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Амбасадорката на Велика Британија во Република Северна Македонија Н.Е. Рејчел Галовеј вчера го посети Универзитетското радио УГД ФМ...
Со цел да биде поблизу до своите студенти и до сите заинтересирани, Универзитетот „Гоце Делчев“ креираше Вибер заедница преку која ќе ги информира сит...
Универзитетот „Гоце Делчев“ преку проректорот за настава проф. д-р Мишко Џидров учествуваше на петтиот „Microsoft Connections Summit 2021”, кој има гл...
Денот на раѓањето на Гоце Делчев, 4 февруари, беше одбележан во Штип.
Професорот Рубин Гулабоски и Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип за првпат се најдоа на листата на највлијателни научници на Универзитетот Стенфорд во...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип во соработка со Мајкрософт нуди една нова програма Student Ambassadors Programme (Програма за студенти амбасадори)....
Hide Main content block