Search
|     contact@ugd.edu.mk

јуни 14, 2024

Вести

Земјоделскиот факултет по четврти пат ги собра најеминентните експерти на научното советување „Агронаука и пракса“

Земјоделскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип го одржа четвртото издание на Меѓународното советување „Агронаука и пракса“.

Вести

УГД домаќин на Европската универзитетска алијанса

Универзитетот „Гоце Делчев“ е домаќин на серија состаноци со претставници од членките од Европската универзитетска алијанса „Applied, Connected, Entrepreneurial and Engaged – European University (ACE2-EU)“ – „Addressing Future Challenges –