Search
|     contact@ugd.edu.mk

Туристичко-гастрономската изложба на ФТБЛ

Споделете

Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип ја има честа да ве покани на 15. традиционална, јубилејна и меѓународна „Туристичко-гастрономска изложба на алтернативни форми за развој на туризмот“.

Изложбата ќе се одржи на 13 јуни 2024 г., летна тераса на Хотел „Аполонија“ – Гевгелија, со почеток од 11.30 часот.

Го очекуваме вашето ценето присуство.